Mosolyka és Sankó...

… 7 éve egy pár. Mosolyka első könyve a Te döntesz, amiből több mint 10 ezren merítettek erőt. Facebook követőinek száma meghaladja a 100 ezret. Az élethez való hozzáállását oly sokan kedvelik, stílusa megragadó. Férjével, és Vékony Zolival elkészítették motivációs filmjüket. A Mosolyka – Majd helyett MOST filmmel már több, mint 10.000 -en inspirálódtak, hogyan érjék el saját álmaikat. Sankó ma Mosolyka legnagyobb lelkesítője, együtt alapították meg a Lelkierő Klubot, aminek most az előszobájában köszöntenek Téged! 

Ha még nem hallottad történetüket...

akkor ne hagyd ki a kisfilmet!

Letölthető álommegvalósító

"Elképzelhetetlenek tartottam évekkel ezelőtt...

hogy valaha ezt ennyire nyíltan fogom vállalni. Anno még a “nagy szerelemmel” is csak sötétben bújtam össze, félve ki ne ábrándítsam. Ma már szeretem mikor férjem megsimogatja a hasam, vagy oly nagy szeretettel puszilja meg az oldalamon a kicsinek nem nevezhető gödröcskét.

Szeretném vállalni, és másokat is erre biztatni, hogy a nem “tökéletes” is tökéletes valakinek, de elsősorban önmagam elfogadása fontos. Elfelejtetni a hasonlítgatást, mert valóban nem egy címlapon megjelenő alakom van, és a legtöbb nőnek sem. Mégis 7 éve feleség vagyok, és társa egy nem is akármilyen helyes pasinak. ♡”

Mosolyka

Őrület olykor az álommegvalósítás?

Van, hogy igen, ne aggódj! Mosolyka optimista, és pozitív ember, de még ő is el tud veszni egy rövid időre az álmai felé vezető úton, ha nem tudatos. Sankóval is megesik, de vannak bevált módszereik, hogy felálljanak a padlóról, és azok a bizonyos álmok megvalósuljanak. 

Egy térkép segít, hogy eljuss oda, ahova szeretnél. Itt találsz egy álommegvalósító tervezőt, ami a térképed lehet a vágyaidhoz.

(AJÁNDÉK, kérd bátran!)

“Kevés dolgot tudok pillanatok alatt megváltoztatni, de egyet bármikor: a hozzáállásomat. Állandóan a kezemben van a lehetőség, hogy döntsek. Feladom vagy megcsinálom. Sírok vagy nevetek.  Pánikba esem vagy a lehetőségeimre koncentrálok.”

Mosolyka

TE elhiszed másoknak, hogy lehetetlen?

Mosolyka saját gondolatainak ad fókuszt, a hitetlenkedők helyett. Tudatosan lelkesítőkkel veszi magát körbe, így a jóslatok ellenére, még mindig él, és már 45 percet állt el állógép segítségével.  

Sokan gondolják, hogy ismerik Mosolykát, de tudod, ki ő valójában?

Látunk egy lányt, aki mindig (?) mosolyog. Kerekesszékben ismertük meg, de vajon még azzal közlekedik? Honnan meríti erejét? Férje, barátai, kollégái mesélnek róla. Ő pedig megosztja élete olyan pillanatait is, amit talán csak nagyon kevesek tudnak róla. 

“Csodálatos személyíség. Szembe gurult velem egy igazi mosolyalbum.”​

Csuja Imre - színész

Csuja Imre_Mosolykáról
Csuja Imre_Mosolykáról
Mosolyka férje Sankó
Mosolyka férje Sankó

“Inspirál arra, hogy ne vacakolj, helyette érd el, amit igazán szeretnél!”

Sankó - Mosolyka legnagyobb lelkesítője

Álommegvalósítás INDUL azoknak, akiknek eddig nem valósultak meg az álmai. Együtt könnyebb!

0
Bestseller könyv
0
Motivációs előadás
0
Facebook-követő
×
×

Cart